Hallo allemaal!

"Mietje muis" haar klasje is dit jaar de zorgklas! Hier vind je ook juf Carla!

In de zorgklas kunnen kleuters van de derde kleuterklas terecht voor extra ondersteuning, individueel werken, in kleine groepjes werken, even wat rust opzoeken of een nieuwe uitdaging aangaan!

In de zorgklas wordt elke kleuter begeleid op zijn tempo en wordt er een individueel traject gevolgd op maat van de kleuter!

We zoeken uit waar het welbevinden en de betrokkenheid van de kleuter het hoogst is en gaan van hieruit verder om de kleuter te begeleiden in zijn verdere ontwikkeling.

Leren en spelen gaan hier hand in hand!

Kom gerust even langs om een kijkje te nemen!

Tot dan, juf Carla


donderdag 25 mei 2017

Meter en peter!

Nog een maand kleuterschool en dan zijn onze kleuters van de derde kleuterklas klaar om naar het eerste leerjaar te gaan. Iedere kleuter van juf Virginie en juf Greet kreeg een peter of meter uit het eerste leerjaar. De leerlingen uit het eerste vertelden over het eerste leerjaar, hun klas en juf. Ze toonden ook hun schooltas en wat er allemaal inzitten.  Samen hebben ze een boekje ingevuld en getoond wat ze allemaal kunnen. De kleuters kunnen ook al rekenen , schrijven en lezen .  Over enkele weken gaan ze samen met hun juf een kijkje nemen bij juf Katia en juf Nancy. De ouders kunnen later op onze schakelavond ook kennismaken met het eerste leerjaar. Welkom!

1 opmerking: